Diari Més

Successos

Enxampen dos homes amb cocaïna i haixix després d'un sospitós intercanvi al Vendrell

Els agents van intervenir 14 paperetes de cocaïna, 6 de haixix i 734 euros en metàl·lic

El vehicle va ser interceptat al carrer Cep del Vendrell.

Enxampen dos homes amb cocaïna i haixix després d'un sospitós intercanvi al VendrellGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell van detenir dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública a qui van intervenir 14 paperetes de cocaïna, 6 de haixix i 734 euros en metàl·lic.

Els agents van observar com els ocupants de dos vehicles feien algun tipus d’intercanvi a la zona de la Muntanyeta i van sospitar que es pogués tractar de droga. Quan els vehicles van iniciar la marxa els agents van seguir el turisme que creien que podia portar alguna substància il·legal i el van interceptar al carrer Cep del municipi.

Durant l’escorcoll, els agents de la Policia Local van trobar 14 paperetes de cocaïna, 6 de haixix, diners en efectiu fraccionat i diversos telèfons mòbils. En base als fets es va detenir als dos ocupants del vehicle per un delicte contra la salut pública. Un d’ells també tenia una ordre de cerca i detenció per un jutjat.

La Policia Local va immobilitzar el vehicle i els detinguts es van traslladar a les dependències de la Policia Municipal per fer les diligències corresponents i es van posar a disposició judicial.

tracking