Diari Més

El País Basc acull el Ball de Bastons de l'Arboç i el Drac i l'Esbart Dansaire Sta. Eulàlia de Banyeres

Els grups van passar un cap de setmana a la localitat d'Oiartzun

Fotografia de família dels grups a la localitat basca.

El País Basc acull el Ball de Bastons de l'Arboç i el Drac i l'Esbart Dansaire Sta. Eulàlia de BanyeresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ball de Bastons de l'Arboç, el Drac de Banyeres del Penedès i l'Esbart Dansaire Sta. Eulàlia de Banyeres del Penedès van viatjar fins a Oiartzun, al País Basc, el cap de setmana passat.

Els grups van marxar divendres 3 de febrer a mitja tarda i van tornar diumenge dia 5. Els actes es van concentrar el dissabte dia 4. A les 11:30h es va fer una cercavila amb el grups de dansa, musicals i de foc, l'Haurtzaro Dantza Taldea, Elizalde Dantza Taldea, grup musical tradicional Soniuenea, l'Esbart Dansaire Sta. Eulàlia de Banyeres, el Drac de Banyeres i el Ball de Bastons de l'Arboç. La cercavila va finalitzar al Madalensoro pilotalekura. Allà membres del Drac de Banyeres van escalivar calçots i van fer-ne una degustació per al públic assistent, alhora que els vilatans d'Oiartzun elaboraven el Talos, un plat típic de la zona.

Tot seguit, la pista del pavelló va acollir un dinar popular amb uns 200 comensals. En acabar, va tenir lloc una exhibició de l'Olarri Dantza Taldea, el Ball de bastons de l'Arboç i l'Esbart Sta. Eulàlia de Banyeres. Un cop acabada l'exhibició i els respectius parlaments, el Drac de Banyeres va fer la seva aprofitant la posta del sol als exteriors del Madalensoro pilotalekura amb l'espectacle de foc i trons.

Els membres del Ball de Bastons de lArboç al País Basc.

El País Basc acull el Ball de Bastons de l'Arboç i el Drac i l'Esbart Dansaire Sta. Eulàlia de BanyeresCedida

tracking