Diari Més

Policial

A dos lladres se'ls avaria el cotxe a l'AP-7 al Baix Penedès i els Mossos els detenen en identificar-los

Els dos homes, d'origen albanès, estan vinculats a diversos robatoris amb força a l'interior de domicilis

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Lleida van detenir el passat dimarts, 24 de gener, un home de 32 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor de divuit robatoris amb força a l'interior de diversos domicilis. En la mateixa actuació també es va detenir un altre home, de 24 anys, també de nacionalitat albanesa, per la seva participació en un dels robatoris. A tots dos detinguts també se'ls acusa de pertinença a grup criminal.

La detenció dels dos homes es va produir després que fossin identificats durant l'assistència al seu vehicle avariat, el dia 23 de gener, a l'AP-7 dins el terme municipal de Banyeres el Penedès. Una patrulla de mossos de la comissaria del Vendrell va realitzar l'assistència i en el decurs del servei els agents van comprovar que un dels ocupants tenia una ordre pendent de detenció per un robatori amb força en un domicili de Gavà. A més, durant l'escorcoll van trobar que un d'ells portava amagat, a l'interior d'un mitjó, nombroses joies de dubtosa procedència. També van intervenir guants, eines utilitzades habitualment per cometre robatoris amb força i 743 euros.

Un cop a comissaria es va comprovar que les joies intervingudes havien estat sostretes aquella mateixa tarda de l'interior d'una casa situada en el carrer Canigó de les Borges Blanques, a les Garrigues.

A més, també es va comprovar que un dels detinguts utilitzava diverses identitats per dificultar la seva identificació. Els agents van verificar que realment es tractava d'un delinqüent, de 32 anys, que tenia una altra ordre pendent de detenció per disset robatoris amb força a l'interior de domicilis d'arreu de Catalunya i dues falsedats documentals.

Amb la detenció d'aquesta persona finalitza una investigació de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent per la qual ja es va detenir al mes de novembre de l'any passat sis persones relacionades amb els mateixos fets delictius.

Els dos detinguts van passar dijous, 26 de gener, davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell. L'autoritat judicial va decretar l'ingrés a presó pel detingut acusat de divuit robatoris i per l'altre, llibertat amb càrrecs.

tracking