Diari Més

Successos

Reestablerta la circulació a l'AP-7 a Banyeres del Penedès, on han xocat dos camions

Mentre la calçada ha estat tallada els vehicles s'han desviat a la C-32 i a la N-340 a l'alçada del Vendrell

La càrrega que duien els camions, fruita i verdura, ha quedat escampada per la carretera.

Un xoc entre dos camions obliga a tallar l'AP-7 a Banyeres del Penedès i crea llargues retencionsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió entre dos camions per encalç aquest dimarts a la matinada a l'AP-7, a l'alçada de Banyeres del Penedès, ha obligat a tallar l'autopista en sentit Barcelona i a desviar els vehicles cap a la C-32 o a la N-340 a l'alçada del Vendrell, cosa que ha provocat llargues retencions.

El xoc entre els dos vehicles pesants, que ha provocat un ferit lleu, s'ha produït concretament a les 4.40h de la matinada al quilòmetre 212 de l'autopista. La càrrega que duien els camions, fruita i verdura, ha bolcat a la carretera, motiu pel qual s'ha hagut de tallar l'AP-7 a l'alçada de Banyeres del Penedès. A les 8.30h del matí hi havia 2 quilòmetres de retencions a l'AP-7 i fins a 6 quilòmetres de retencions a la N-340 a causa del desviament dels vehicles per aquesta via. Lacirculació ha quedat completament interrompuda en sentit Barcelona fins poc després de les 9.15h, quan s’ha pogut reobrir un dels tres carrils de l'AP-7. Tot i així, a les deu encara quedaven llargues cues tant a l'atuopista com a la N-340.

Fins al lloc de l’accident, s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que aquest matí supervisen el transvasament dels dipòsits de gasoil dels camions. Les tasques de neteja de la calçada i la retirada de vehicles encara s'allargaran unes hores.

Un dels camions que ha patit l'accident a l'AP-7, a l'alçada de Banyeres del Penedès.

Un xoc entre dos camions obliga a tallar l'AP-7 a Banyeres del Penedès i crea llargues retencionsDiari Més

tracking