Diari Més

Paren un conductor per portar un llum fos i el detenen per tràfic de cocaïna, marihuana i haixix

També se li van trobar 665 euros a les butxaques

La droga i els diners en efectius requisats per la Policia Municipal del Vendrell.

Paren un conductor per portar un llum fos i el detenen per tràfic de cocaïna, marihuana i haixixCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal del Vendrell va detenir ahir a M.S, veí del Vendrell i de 54 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Concretament l’home transportava en el seu cotxe cocaïna, marihuana i haixix, a més de portar a sobre 665 euros en efectiu.

Els fets van succeir aquest dimecres 4 de gener al vespre, quan una patrulla del cos de seguretat que estava realitzant una vigilància preventiva a Coma-ruga va aturar un vehicle per una deficiència en l’enllumenat. Els agents van notar que el conductor tenia un comportament estrany, motiu pel qual li van escorcollar el vehicle.

En l’escorcoll van extreure diferents embolcalls que estaven amagats en el taulell de comandament i que contenien 2,6 grams de cocaïna, 0,6 grams de marihuana i 10,3 grams d’haixix. A més el conductor portava a les butxaques un total de 665 euros en efectiu.

En aquests escorcolls, es van extreure diferents embolcalls que estaven amagats en el taulell de comandament i que, presumptament, contenien cocaïna (2,6 g), marihuana (0,6 g) i haixix (10,3 g). A més, a les butxaques del conductor es van trobar un total de 665 euros en efectiu. L’home va quedar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i ja s’han instruït les diligències corresponents per passar-lo a disposició judicial.

tracking