Diari Més

El nou CAP del Botafoc es començarà a construir al gener i tindrà un servei d'hemodiàlisi

El projecte compta amb un pressupost de 3 milions d'euros

El nou CAP del Botafoc es començarà a construir al gener i tindrà un servei d'hemodiàlisi

El nou CAP del Botafoc es començarà a construir al gener i tindrà un servei d'hemodiàlisiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou CAP de la zona del Botafoc del Vendrell, que compta amb un pressupost de 3 milions d’euros, es començarà a construir el proper mes de generi tindrà un termini d’execució de divuit mesos. A més també comptarà amb un servei d’hemodiàlisi, el qual podrà donar atenció a 80 pacients.

L’edifici comptarà amb dues plantes. La planta superior, de 1.279,35 metres quadrats, serà el Centre d'Atenció Primària amb 18 consultes, 3 boxos d'extraccions i 1 aula d'educació sanitària. La planta inferior comptarà amb un Centre d'Hemodiàlisi, que tindrà una superfície de 744,25 metres quadrats. Es calcula que a la zona no s'arriba a les 50 persones que necessiten aquest servei sanitari, els quals en aquests moments s'han de desplaçar a Tarragona.

Aquest nou equipament permetrà descongestionar el CAP actual i oferir el servei d'hemodiàlisi, un tema que ha estat sobre la taula des de fa molts anys, però que és ara quan es compleixen els condicionants per tenir-ne un que pugui atendre un important volum de pacients.

tracking