Diari Més

Descobrir la casa i la vida quotidiana de Pau Casal a través del cicle 'Petits Grans Genis'

L'activitat tindrà lloc al Museu de Pau Casal del Vendrell el 13 de novembre

El Ramon i Marieta protagonitzen la visita teatralitzada.

Descobrir la casa i la vida quotidiana de Pau Casal a través del cicle 'Petits Grans Genis'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell acull l’experiència 'Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon', que apropa els assistents a la història del barri marítim de Sant Salvador de la mà del Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la casa, i ajuda a conèixer la vida més quotidiana de Pau Casals i la part més humana del músic.

L'activitat tindrà lloc a la platja de Sant Salvador del Vendrell, al Museu Pau Casals, el dia 13 de novembre des de les 11.30 fins a les 13.15 hores, i és la tercera cita del cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.

La visita guiada teatralitzada que està pensada per a tots els públics, finalitza amb una copa de cava Jané Ventura als jardins del Museu. El cost de l’activitat és de 3 euros per als nens i 5 euros per als adults, i totes les famílies participants a l’activitat entraran al sorteig de dues Targetes Genials del Paisatge dels Genis i dues visites guiades de snorkel a la reserva Marina de la Masia Blanca. A més, podran gaudir d’un descompte del 10% al restaurant del Museu Pau Casal, i de beneficis especials durant tot l’any als circuits sobre els arbres de Diver Parc Lúdic, als cicles de concerts a l’Auditori Pau Casals, a les visites guiades i tastos de vi dels cellers Avgvstvs Forum i Jané Ventura, així com en les estades als allotjaments Mas Llagostera i l’Antiga.

Les inscripcions són obertes al Museu Pau Casals a través de l'adreça de correu electrònic museu@paucasals.orgo al telèfon 977684276.

Cicle 'Petits Grans Genis'

El cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis seguirà amb l’activitat 'Observem, escoltem i toquem en família' al Gaudí Centre de Reus el dissabte 19 de novembre. Aquesta tardor la Ruta del Paisatge dels Genis organitza el cicle 'Petits Grans Genis', que ha celebrat dues activitats el mes d’octubre. En primer lloc, el 15 d'octubre va tenir lloc 'Descobrim petits Picassos' a Horta de Sant Joan, i el 30 d’octubre 'Experimentem en família amb Jocs Mironians' a Mont-roig Miami.

El cicle consisteix en activitats especials en família que se celebren els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta: Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

tracking