Diari Més

Infraestructures

La segona fase d'obres del port de Coma-ruga s'iniciarà aquest octubre

Entre les actuacions previstes, amb un pressupost d'1,9 MEUR, es preveu la construcció d'un nou accñes ds de la platja i l'ampliació del moll nord

Imatge aèria del port de Coma-ruga. Imatge publicada el 13 d'octubre de 2016

pont, port, accés, Coma-ruga, Vendrell, moll, Territori, construccióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona fase de les obres de millora del port de Coma-ruga, al Vendrell,començaran aquest mes d'octubre. Les actuacions es realitzen en el marc del contracte de gestió i serveis públics aprovat pel Departament de Territori i Sostenibilitat i tenen un pressupost d'1,9 milions d'euros. Les obres consistiran, entre d'altres, en la construcció d'un nou accés al port des de la platja i en l'ampliació del moll nord. El termini d'execució és de 10 mesos i l'objectiu és assolir una infraestructura que millori l'operativitat i gestió del port.

En la primera fase dels treballs, ja executada, es va demolir i retirar el pont d'accés al port. Ara s'iniciaran les obres de millora que consistiran en la construcció d'un nou accés; el tancament de la bocana de llevant i l'obertura del moll central; l'ampliació del moll nord per permetre la circulació rodada; il'execució de dues noves palanques per amarradors en substitució de les actuals. També es construiran noves connexions d'aigua, telèfon i electricitat, millores ambientals a la zona de la benzinera i en la recollida d'aigües hidrocarburades.

tracking