Diari Més

Medi Ambient

Els arbres de la plaça Vella del Vendrell ja han estat retirats

Un cop retirats, els operaris han trobat fongs al seu interior

Un dels fongs trobats als arbres.

Els arbres de la plaça Vella del Vendrell ja han estat retiratsAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs per retirar els arbres de la plaça Vella del Vendrell ja han finalitzat. Els problemes de desarrelamentque els tècnics del consistori havienanunciat que patien els arbres a causa d'obres que s'han anat realitzant al lloc al llarg dels anys,se sumen elsfongs que se'ls han trobat al seu interior, tal com ha publicat el consistorial seu compte de Twitter després de procedir amb l'extracció.

A més, elrecent anuncique va realitzarla Colla Jove Xiquets de Tarragona la setmana passada, derealitzarel 3de10amb folre i manillesa la plaça Vella durant la Diada Castellera de Santa Teresa del dia 16, tambéha obligata accelerarla retirada, que enlloc de tenir lloc aquesta setmanaestava prevista en un termini d'uns dos mesos.

Aquest mateix dilluns l'alcalde del Vendrell anunciava, en roda de premsa, que enlloc dels arbresdes de fa uns mesos s’està estudiant un projecte alternatiuper la mateixa plaçaque inclogui la incorporació de mobiliari urbà amb la voluntat de mantenir alguns elements de verdor a la plaça Vella. Un procés amb el que s’està comptant amb l'opiniódels veïns de la plaça i els seus voltants.

tracking