Diari Més

Successos

Mor un veí de Santa Oliva en un accident laboral a Girona

L'home ha caigut des de 10 metres d'alçada mentre treballava a l'empresa Prologis de Fogars de la Selva

La façana de l'empresa amb un cotxe de mossos aquest migdia.

Mor un veí de Santa Oliva en caure des de 10 metres d'alçada en un accident laboral a GironaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un treballador d’una empresa de Fogars de la Selva-a la demarcació de Girona-i veí de Santa Oliva, al Baix Penedès, ha mort aquest dilluns al migdia en caure des d’una alçada d’uns deu metres mentre instal·lava plaques solars al sostre, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Els equips mèdics desplaçats fins al lloc dels fets han intentat reanimar la víctima, un home de 48 anys, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L'accident laboral s’ha produït al voltant d’un quart d’una del migdia a l'empresa Prologis situada al polígon industrial de Fogars de la Selva. Fins al lloc, s’hi han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat,dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de sis patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

El vehicle de la funerària arribant a l'empresa.

Mor un veí de Santa Oliva en caure des de 10 metres d'alçada en un accident laboral a GironaACN

tracking