Diari Més

Mossega i amputa el dit a una dona i assegura que en el moment dels fets no va ser-ne conscient

L’encausada, que ha declarat a l'Audiència de Tarragona, va mossegar el dit a la dona arran d'una discussió de trànsit

Pla detall de les mans de la víctima, amb les seqüeles de la mossegada en un dit polze. Imatge del 27 de setembre de 2016

Cunit, dit, trànsit, judici, mossegar, amputar, Audiència de Tarragona, acusada, dona, discussióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acusada de mossegar i amputar parcialment el dit d’una dona després d’una discussió de trànsit a Cunitha assegurat aquest dimarts a l’Audiència de Tarragona que només va notar que li posaven alguna cosa a la boca i que la va tancar. L’encausada, Consolación I.R., de 52 anys, ha declarat que l’estaven agredint i subjectant entre diverses persones i que no va ser conscient fins més tard que havia mossegat el dit de la dona.

La víctima ha manifestat que l’acusada la va increpar a ella i a la seva família perquè la deixessin accedir amb el vehicle a l’aparcament d’un supermercat perquè estava a punt de tancar. La dona ha assegurat que, després d’aparcar, l’acusada es va adreçar a ells insultant-los de forma molt alterada, que li va propinar una puntada de peu a la zona genital i que, finalment, li va mossegar el dit polze de la mà dreta, ocasionant la seva amputació parcial.

El marit de la víctima ha explicat que l’acusada va escopir el fragment de dit i que ell el va recollir i conservar en gel per portar-lo a un centre mèdic. La fiscalia sol·licita per a l’acusada una pena de tres anys i dos mesosde presó, mentre que l’acusació particular eleva la petició fins als sis anys.

tracking