Diari Més

Creat:

Actualitzat:

M’he adormit al sofà amb la tele de fons, però el meu subconscient m’ha despertat en el moment en què entrevistaven un sacerdot. De seguida he pensat que algun exconseller havia demanat asil al Vaticà buscant la justícia divina.

Però no, la notícia era que aquell senyor de negre es dedica a enviar instruccions per als exorcismes a través del mòbil.

M’he recordat del Jordi Folk, autor de Trucades des del Cel –un llibre que us recomano– tot i que aquestes deuen ser trucades a l’infern.

Per cert, una dada: Alejandro Fernández encara no ha aconseguit que es geli. Segueix tan calent com Julio Iglesias, i tan dolent, dolentíssim, com Jordi Sánchez o el Cuixart. Uf, se m’han posat els pèls de punta!

D’entrada he pensat que era una d’aquestes notícies falses d’ara, com la de la sedició i la rebel·lió, però els mitjans seriosos m’ho han confirmat: «El Vaticà imparteix un curs d’exorcisme per telèfon».

Espero que en acabar, com a mínim, et donin un màster... Ui, he dit màster? Curs, volia dir del curs.

Però ja que es modernitzen i volen fer els exorcismes per mòbil, no podrien crear directament una aplicació? Amb preguntes tipus test: «Gira el cap 360 graus?», «levita?», «expulsa escuma per la boca?», «ha estat adoctrinat?», «vota independentista?». O que posin directament un número de telèfon d’atenció a l’endimoniat: si vol rebre un exorcisme, premi 1; si vol ser espanyolitzat, premi 2 ... Es veu que Rajoy i Zoido ja han trucat per aprendre a expulsar dimonis del Parlament. Ha contestat Gila amb allò de «¿es el enemigo, que se ponga?».

tracking