Diari Més

Tribuna

Voluntaris de Protecció Civil. Una tasca imprescindible per a la ciutat

Regidor Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona

Creat:

Actualitzat:

Sempre que a Tarragona se celebra un acte festiu, cultural, esportiu o cívic els podeu veure. Van vestits de manera inconfusible: de blau marí i taronja. Són els voluntaris de Protecció Civil de la nostra ciutat. La seva darrera intervenció ha estat durant la celebració del Carnaval de Tarragona. Tant en la rua de l’Artesania de dissabte, com en la rua de Lluïment de diumenge, hi van ser. Vetllant per la seguretat dels tarragonins i tarragonines. Un operatiu d’una trentena de persones, que en col·laboració amb l’organització i la Guàrdia Urbana, van permetre que tot funcionés i no es produís cap incidència destacable.

El del Carnaval és només l’exemple més recent. Podem parlar en els darrers mesos de la Mitja Marató Marbel Negueruela, el Parc de Nadal, la Cavalcada de Reis, la Marató de Tarragona, celebrada a finals de gener, o cada jornada de partit al Nou Estadi. A banda de la seva participació en aquests actes, els voluntaris de Protecció Civil també hi són quan hi ha alguna afectació que trenca la rutina diària de la ciutat. Així, han estat presents en diverses tasques durant els darrers episodis de vent, donant suport a la Guàrdia Urbana i als operaris de la Brigada d’Intervenció Ràpida; o en la recent Operació Iglú, ajudant els sense sostre en episodis de baixes temperatures, coordinats amb Serveis Socials, Creu Roja i Guàrdia Urbana.

La seva presència és imprescindible a la nostra ciutat, perquè sense la mateixa seria complicat celebrar en condicions òptimes la majoria dels actes que tenen lloc a Tarragona. Els seus operatius vetllen per la seguretat i el benestar dels tarragonins i tarragonines. A més de ser un equip preparat i molt implicat, sempre disponible per a qualsevol eventualitat.

Voldria acabar deixant per escrit que aquestes línies són un reconeixement a la feina de Protecció Civil i especialment remarcar que la seva tasca és voluntària demostrant, una vegada més, que el tarragoní i la tarragonina és generós de mena. Gràcies per la vostra feina!

tracking