Diari Més

Tribuna

El dia 2 d'Octubre

Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Vila-seca

Creat:

Actualitzat:

El dilluns 2 d’octubre es presenta com una fantàstica oportunitat per a Vila-seca. Aquell dia és la data per poder començar a construir la Vila-seca que ens uneix i que ens mereixem: una Vila-seca integradora i acollidora, allunyada dels titulars de la secció judicial dels diaris on ens han situat els darrers anys de l’Alcalde Poblet.

El dia 2 d’octubre també és el dia per apuntar, en lletra vermella, a l’agenda, al calendari o a qualsevol lloc que feu servir per no oblidar-vos de les coses importants, que l’alcalde Poblet considera que més del 50% dels veïns som estrangers i que les nostres arrels, les nostres famílies d’arreu d’Espanya no tenen dret a opinar sobre el que succeix a Vila-seca, a Tarragona i a Catalunya. No són paraules dramàtiques les meves, són l’única conclusió possible que es pot extreure del fet que l’Alcalde s’hagi posicionat a favor del referéndum suspès pel Tribunal Constitucional.

Però avui no voldria deixar un missatge pessimista al lector, sino al contrari, m’agradaria que tinguessiu present que a partir del 2 d’octubre tot estarà més clar i que quan siguem cridats a les urnes legals i legítimes, les de les eleccions municipals, per posar un exemple, poder triar entre aquells que estan a favor de la convivència (PPC, PSC, CIUTADANS, VILA-SECA EN COMÚ) i aquells que estan per trencar-la i tindrem l’oportunitat de demanar-lis responsabilitats polítiques.

Si així ho fem, si optem per tot allò que ens uneix, no hi ha dubte que tenim un futur fantàstic per davant, la possibilitat de construir entre tots una Vila-seca de la que sentir-nos orgullosos allunyada, com deia abans, de titulars a les seccions judicials de molts diaris i a les accions que s han pres sense consultar-nos-, i dedicans nomes a ser una ciutat de futur i emprenedora. Perquè hi crec profundament en tot això és per lo que us vull dir que el món no s’acabarà l’1 d’octubre i que tenim futur plegats.

tracking