Diari Més

Tribuna

Aquest estiu, connecta't al català!

Presidenta del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura i regidora  de Política lingüística de Reus

Creat:

Actualitzat:

Si aquest juliol tens els matins lliures, t’has plantejat de fer un curs de català? Al Centre de Normalització Lingüística, que té la seu al mas Vilanova, prop del passeig de Misericòrdia, hem preparat una sèrie de cursos intensius perquè les persones que disposen de temps lliure en aquesta època l’aprofitin per aprendre a parlar en català o per agafar fluïdesa en la llengua. També oferim un curs per obtenir el nivell Intermedi (amb títol oficial) i un Taller d’ortografia. Les matrícules, el 23, 27 i 28 de juny.

Però si ara vols descansar o no trobes el curs que t’interessa, al CNL, sempre a punt per innovar, hem posat en marxa un formulari de preinscripció al seu web (www.cpnl.cat/reus) amb la voluntat de posar-t’ho del tot fàcil si vols formar-te més endavant.

D’aquesta manera podem tenir en compte les preferències dels alumnes potencials per programar els horaris del curs vinent, i alhora us podrem fer arribar la informació exacta de les dates d’inscripció i l’oferta de cursos quan aquesta estigui.

Una altra manera de connectar-te al català, ni que te’n vagis a l’altra punta de món aquest estiu, és participant en el programa Voluntariat per la llengua. No ho has provat mai? Saps que ara ja es poden fer parelles lingüístiques amb modalitat virtual? Només cal que tinguis un mòbil o una webcam i des del CNL et buscarem un aprenent o un voluntari siguis on siguis aquestes vacances.

Així que no tens excuses: d’una manera o altra, connecta’t al català!

Més informació a www.cpnl.cat/reus i a www.wxl.cat o al tel. 977 128 861.

tracking