Diari Més

Tribuna

Escola d'Adults Marta Mata

Regidora d’Ensenyament i Política Lingüística de Reus

Creat:

Actualitzat:

Els canvis que viu la societat ens obliguen a ampliar i actualitzar els nostres coneixements i les nostres habilitats, sobretot si volem obrir el nostre ventall d’oportunitats professionals. Tot allò que no vam aprendre o que fa uns anys no era necessari o simplement no existia, avui és bàsic per entendre el món i relacionar-nos-hi i ens pot obrir les portes a nous projectes de futur.

En aquest marc, l’Escola Marta Mata és un espai de trobada per a totes les persones que volen millorar la seva formació i les seves habilitats professionals, ja sigui per obtenir una titulació oficial, accedir a ensenyaments reglats o ampliar coneixements en l’àmbit de les tecnologies digitals o les llengües.

Amb una trajectòria plenament consolidada, l’Escola combina el treball a les aules amb experiències vivencials que permeten aplicar els coneixements a la vida quotidiana i laboral, i és també un espai de treball compartit entre persones que comparteixen objectius i expectatives similars. Es tracta, en definitiva, d’un entorn pensat per fer de la formació i l’aprenentatge un camí de creixement personal.

tracking