Diari Més

Mor una dona per una motoserra amb la qual el seu marit tallava llenya

La dona estava subjectant un tac de fusta quan el seu marit va accionar la motoserra i aquesta va rebotar al tac i li va produir una ferida mortal al coll

Imatge d'arxiu d'una ambulància dels serveis mèdics de Galícia.

Mor una dona dessagnada quan el seu marit tallava llenya amb una motoserraXunta de Galicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 70 anys ha mort aquest dijous, 16 de novembre, al seu domicili deRiotorto, a Lugo, al rebre una ferida mortal d'una motoserra que estava utilitzant el seu marit.

Els fets van tenir lloc sobre les 13.30 hores quan el matrimoni tallava llenya davant de casa seva. La dona estava subjectant un tac de fusta quan el seu marit va accionar la motoserra, segons explica el diari La Voz de Galicia.

Segons les versions recollides i per causes que encara es desconeixen, l'eina va fer un moviment brusc contra la fusta, amb tant mala sort que va anar a parar al coll de la dona. Els serveis mèdics del municipi no van poder fer res per la víctima, ja que va morir dessagnada als pocs minuts. Una forense es va traslladar al domicili per procedir a l'aixecament del cadàver.

Més tard, el fill del matrimoni, de 30 anys, va acudir al domicili dels seus pares i va haver de ser atès pel personal sanitari especialitzat i per un grup de psicòlegs.

tracking