Diari Més

Castells

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya renova dissabte la junta a Valls

Minyons de Terrassa reclama una «nova etapa», marcada per la «lleialtat recíproca i la voluntat d'arribar a acords»

Imatge d'arxiu d'una reunió de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Hisenda desbloqueja els comptes de la Coordinadora de Colles Castelleres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Minyons de Terrassa vol aprofitar el canvi de junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) per encetar una «nova etapa» marcada per «la lleialtat recíproca, la concòrdia i la voluntat d'arribar acords». La formació castellera ho ha anunciat en un comunicat en què ha admet que l'any passat van produir-se decisions on no sempre va estar encertada. «Emplacen la CCCC i al conjunt de les colles castelleres a passar pàgina i treballar plegats per a la millor projecció del món casteller», apunten els camises malves. D'aquesta forma deixen enrere les desavinences que van sorgir durant el 2017 pel tema dels drets d'imatge i la propietat intel·lectual de les actuacions castelleres. La nova junta de la CCCC s'escollirà dissabte en un acte al Teatre Principal de Valls.

D'aquesta manera, Minyons reitera la necessitat de resoldre els debats de portes endintre i evitar soroll extern innecessari que compliquin la dinàmica dels diferents equips de treball.

Minyons agraeix els membres de la junta sortint el seu temps i la seva dedicació i desitja a la nova «èxits i encerts». Alhora, espera que aquest any sigui una etapa per a treballar des de la concòrdia i la cooperació.

tracking