Diari Més

Castells

Sant Pere i Sant Pau acomiada la seva millor temporada al Pla de Seu

També hi han actuat els Xiquets de Tarragona i els Xicots de Vilafranca

3de8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau al Pla de la Seu.

Sant Pere i Sant Pau acomiada la seva millor temporada al Pla de SeuCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pla de la Seu, amb la Catedral de fons com a testimoni, ha estat aquest diumenge al migdia l’escenari de la diada de final de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, una diada plàcida i tranquil·la on, tot i això, s'ha pogut veure alguna estrena.

La colla amfitriona ha estat l’encarregada d’obrir l’actuació i ho ha fet amb un 2de7, seguit per un nou 3de8 que, en aquesta ocasió, incorporava un canvi destacat al pis de quarts, mentre que a la tercera ronda han optat pel 4de7 amb agulla i un nou pilar de sis ha arrodonit l’actuació. Els del barri cooperativista sembla que han deixat una mica més de banda la feina del 2de8 amb folre després d’un ensurt a l’assaig i podria ser que en alguna de les dues diades que encara els hi queden, Vila-seca i la diada final dels Xiquets de Tarragona, es decidissin per intentar el 4de8a.

Al Pla de la Seu també s’hi han donat cita els Xiquets de Tarragona i els Xicots de Vilafranca. Per la seva banda, els matalassers han arrencat la seva actuació amb el 4de7 amb agulla, seguit pel 4de8 i pel 3de8 a la tercera ronda, mentre que la colla vilafranquina ha sortit de 4de8 i a la segona ronda han fet el seu primer intent de la història de 4de8 amb agulla, però l’estructura ha començay a patir massa aviat i quan gairebé no s’havia ni començat a muntar l’espadat, el castell s'ha trencat pels pisos superiors. A partir d’aquí els vermells han apostat pel 2de7 i pel 3de8 per tancar la seva actuació a Tarragona.

3de8 dels Xiquets de Tarragona al Pla de la Seu.

Sant Pere i Sant Pau acomiada la seva millor temporada al Pla de SeuCristina Aguilar

3de8 dels Xicots de Vilafranca al Pla de la Seu.

Sant Pere i Sant Pau acomiada la seva millor temporada al Pla de SeuCristina Aguilar

tracking