Diari Més

Cultura

Les actuacions de l'Onze de Setembre poden deixar grans castells

A Valls es faran la vígilia i a TGN l’11 al migdia

2de8sf de la Colla Joves Xiquets de Valls per Sant Fèlix.

La sort somriu a Joves, Vella i verds, que completen un magnífic Sant FèlixACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les grans diades castelleres que tradicionalment se celebren amb motiu de la diada de l’Onze de Setembre, acostumen a ser jornades una mica de tràmit, en què les colles aprofiten per rodar castells amb la mirada posada a les grans diades previstes per la segona meitat del mes de setembre. Ara bé, sembla que aquest pròxim cap de setmana ens podríem endur alguna que altra sorpresa.

El dia 10 al vespre, la vigília de l’Onze de Setembre, a partir de dos quarts de nou la plaça del Blat de Valls acollirà una diada amb les dues colles vallenques, una actuació on es podrien arribar a veure diversos castells de gamma extra, com ara el 2de8 sense folre, el 4de9fp o el 2de9fm. Ambdues formacions s’estan preparant per afrontar una diada de màxims.

D’altra banda, l’endemà al migdia, a partir de les dotze, les quatre colles de Tarragona es trobaran al Pla de la Seu on, després de no haver pogut actuar per Sant Magí, es podrien veure construccions inèdites, com ara el pilar de 7 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau o el 3de9 amb folre dels Xiquets de Tarragona.

tracking