Diari Més

Castells

La forta tempesta obliga a suspendre la diada castellera del Catllar

Estava previst que hi actuessin els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Reus

3d8 dels Xiquets de Tarragona a la Riera de Gaià.

La forta tempesta obliga a suspendre la diada castellera del CatllarXiquets de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La forta tempesta que ha caigut aquest diumenge a la tarda sobre el Camp de Tarragona ha obligat a suspendre la diada castellera que s’havia de celebrar a la plaça de la Vila del Catllar. Hi havien d’actuar els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Reus i ambdues colles hi arribaven amb un programa molt ambiciós, però, vista la força de la tempesta, els reusencs no han arribat ni a desplaçar-se fins al Catllar, al contrari que els de la camisa verda que han mobilitzat al voltant de 150 camises que han hagut de girar cua cap a casa.

Ara bé, aquesta va ser l’única diada prevista al Camp de Tarragona durant el cap de setmana que es va haver de suspendre. De fet, diumenge al matí els Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla van actuar a la Riera de Gaià. Els matalassers van completar una nova clàssica de vuit, després d’haver hagut de desmuntar el 4de8 de la primera ronda, mentre que els calixarts van descarregar el 3de7, el 2de7 i el 3de6.

Els Xiquets de Tarragona també van actuar dissabte a la tarda a la diada de les Vivendes de la Colla Vella, on també van haver de desmuntar el 4de8, però, finalment, el van poder completar acompanyant-lo amb el 3de8 i el 5de7. Pel que fa a la colla rosada, aquesta no va poder complir el gran propòsit de portar-hi el 2de9 amb folre i manilles. Des de bon principi l’estructura va pujar molt tancada i a poc a poc es va anar girant i van ser els mateixos castellers de tronc els qui van dir que el castell s’havia de desmuntar. Tot i l’expectació, els rosats no el van tornar a intentar i van decidir acompanyar el 3de9f de la primera ronda, amb un 4de9f i un 5de8, completant així una tripleta màgica.

També aquest dissabte a la tarda, a Sant Cugat del Vallès, la Colla Jove Xiquets de Tarragona completava un 3de9 amb folre, un 5de8, un 4de8p i un nou espadat de 7 pisos.

3d7

La forta tempesta obliga a suspendre la diada castellera del CatllarCastellers d'Altafulla

3d9f de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Les Vivendes.

La forta tempesta obliga a suspendre la diada castellera del CatllarLaia Díaz

3d9f de la Jove de Tarragona a la diada de Les Vivendes.

La forta tempesta obliga a suspendre la diada castellera del Catllarneus baena

tracking