Diari Més

Castells

Diada d'Inici de Temporada dels Xiquets de Tarragona, dissabte a la plaça del Rei

En la diada també hi actuarà la Colla Vella Xiquets de Valls

4de8 dels Xiquets de Tarragona a la diada de Sant Pere al Serrallo.

Els Xiquets de Tarragona ensopeguen de nou a la diada de Sant Pere al SerralloLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els xiquets de Tarragona escalfen motors per començar la temporada 2017. Ho faran el proper dissabte 8 d’abril a partir de les 18h a la plaça del Rei amb la Diada d’Inici de Temporada. En aquesta diada, que servirà per començar a agafar rodatge després de 5 mesos de descans, la colla tarragonina estarà acompanyada de la Colla Vella Xiquets de Valls.

Per altra banda, els Xiquets de Tarragona també participaran, el mateix dissabte a la plaça del Rei, en el Festival Internacional Dixieland organitzant dues grans activitats al matí. Per una banda, la colla castellera ha organitzat quatre tallers al voltant de la música jazz a les 11h. En l’activitat ‘Fes que soni’, els infants podran veure el funcionament de diferents instruments, mentre que en podran veure com es construeixen i fer-ne un de propi en el taller ‘Soc un lutier. Altres opcions són la ‘Pinta la banda’, on es donarà a conèixer una banda tradicional de dixie, i ‘Fes el teu músic’, on es dissenyarà un instrument a través de plastilina.

En segon lloc, a les 12.30h tindrà lloc un concert de la mà de Stromboli Jazz Band. Aquesta actuació estarà dividida en dues parts. La primera estarà dedicada als més menuts i per això oferiran diverses versions de cançons infantils. La segona part serà per a tots els públics a mode concert vermut.

tracking