Diari Més

Els Xiquets del Serrallo no poden amb el 3 de 7 a la segona diada de l'any

Els van acompanyar els Xiquets de Cambrils i els Minyons de l’Arboç, en una diada al barri mariner que va veure vuit castells de sis

2de6 dels del Serrallo.

Els Xiquets del Serrallo no poden amb el 3 de 7 a la segona diada de l'anyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Xiquets del Serrallo van quedar-se a les portes del primer 3 de 7 de la temporada, després de desmuntar-lo en dues ocasions. Va ser ahir al matí, en una diada que va comptar també amb els Xiquets de Cambrils i els Minyons de l’Arboç. La jornada es va celebrar al Serrallo, a les dotze del migdia i amb els al·licients d’un cel blau i molt bona temperatura, que va atraure desenes d’espectadors.

Els del barri mariner van començar amb el 2 de 6, castell que ja havien descarregat en la primera diada de la temporada al local dels Castellers de Vilafranca. Sense grans complicacions, van descarregar la torre i van encarar el repte de la jornada: descarregar el primer castell de 7 de la temporada. Segons explicava a aquest mitjà el cap de colla dels Xiquets del Serrallo, Xavier Bailach, «una de les rengles es va obrir més del compte i va propiciar indecisió en la canalla». Per aquest motiu, el primer intent quedava en desmuntat. En tercera ronda, els de la camisa blau marí hi van tornar, però de nou, van haver de desmuntar l’estructura. En quarta ronda, els de Bailach van descarregar un 4 de 6 amb l’agulla que va servir per «rotar castellers de tronc i canalla petita», segons expressava Bailach. Per tancar la diada, els blau marí van descarregar un pilar de 5 i dos pilars de 4 simultanis.

Per la seva banda, els Xiquets de Cambrils, que estrenaven temporada al Serrallo, van descarregar en primera ronda el 3 de 6. En segona ronda van completar, amb èxit, el 2 de 6 més matiner des de la renovació de la colla. I per acabar l’actuació, els cambrilencs van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla i tres pilars de 4.

També van encetar la temporada al barri mariner els Minyons de l’Arboç. Els del Baix Penedès van descarregar sense problemes el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. Per tancar la diada, van completar també amb èxit un pilar de quatre.

4

Els Xiquets del Serrallo no poden amb el 3 de 7 a la segona diada de l'anyCedida

tracking