Diari Més

Mireia González, primera presidenta dels Xiquets de Tarragona

La seva candidatura es va imposar en l’Assemblea General Extraordinària dels matalassers

Mireia González, nova presidenta dels Xiquets de Tarragona, acompanyada pel cap de colla.

Mireia González, primera presidenta dels Xiquets de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte al vespre la colla castellera Xiquets de Tarragona va celebrar una Assemblea General Extraordinària per tal d’escollir un nou president. La candidatura encapçalada per Mireia González Mohedano es va imposar per més del triple de vots a la proposta de Salvador Molina.

D’aquesta manera, Mireia González es converteix en la primera dona que presideix l’entitat matalassera. Amb només 23 anys, en feia nou que va entrar a formar part dels Xiquets de Tarragona i sempre s’havia mostrat molt implicada amb la colla. Ara tindrà el repte de presidir-la encapçalant una junta directiva molt nombrosa. Més de 80 persones s’estructuren en 16 grans àrees en aquest nou període directiu dels matalassers després del relleu en el càrrec que, fins ara, ocupava Xavier Sabat.

De cara al primer curs liderat per Mireia González, la nova presidenta dels matalassers es va mostrar entusiasmada per «començar a treballar per la colla com més aviat millor». El seu principal objectiu, a més de donar suport tècnic a tots els matalassers és aconseguir «que tots els membres de l’entitat s’ho passin bé fent castells».

La primera cita dels de la camisa ratllada serà el proper dissabte 8 d’abril, en la diada en la que la colla dóna per iniciada la temporada a la Plaça del Rei.

tracking