Diari Més

Castells

Els Xiquets del Serrallo ja tenen el permís municipal per estrenar el nou local

Aquest divendres, 3 de març, es farà l'últim assaig de la formació al Tinglado 4 del Moll de Costa

El nou local dels Xiquets del Serrallo compta amb tres plantes, la segona i la tercera estan buides.

Ofereixen la segona planta del nou local dels Xiquets del Serrallo a OppidaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona ha informat aquest dimecres que el pròxim divendres, 3 de març, realitzarà l'últim assaig a la T4 del Moll de Costa, que ha estat el seu local provisional des de l'agost del 2014.

La colla ja rebut des de l'Ajuntament de Tarragona l'autorització d'ús del nou local, ubicat al número 1, també del Moll de Costa, a l'edifici de l'antic servei fitosanitari del port. Després de rebre la notificació municipal, la formació s'ha reunit, aquest mateix dimecres, amb l'Autoritat Portuària de Tarragona per formalitzar la finalització de l'acord per utilitzar la T4 pels assajos.

Durant les últimes setmanes la formació ja ha anat traslladant material i documents des de la T4 i des de la seu social ubicada al carrer Nou de Santa Tecla, fins al nou local, tot i que fins que no ha rebut l'autorització municipal no els ha estat possibili realitzar-hi cap tipus d'activitat orgànica de la colla.

La mudança i el condicionament complet del local nou encara estan per finalitzar, així que la colla ha decidit fer una crida als seus integrants per, «realitzar-ne un esprint final».

La colla Xiquets del Serrallo, en un comunicat públic, aprofita l'ocasió per «agrair a les autoritats haver fet possible assajar a la T4 des de l'agost del 2014. L'espai en si mateix i la ubicació en ple passeig portuari han ajudat, entre altres causes, a què la colla hagi pogut realitzar al seu interior, i sota cobert, proves de castells que haurien estat difícils d'assajar al carrer, davant de l'antic local social».

La formació explica també que divendres 3 de març serà l'últim assaig a la T4, «i també ho és per a la xarxa que la colla ha tingut instal·lada». Fins a l'arribada provisional a la T4, la colla tenia la xarxa a un edifici allunyat.

tracking