Diari Més

Castells

La Junta dels Xiquets de Tarragona no continuarà aquesta temporada 2017

Consideren que és el moment de fer un pas al costat perquè la colla vol emprendre un nou rumb amb canvis i nous aires

Imatge de l'exterior del local dels Xiquets de Tarragona.

La Junta dels Xiquets de Tarragona no continuarà aquesta temporada 2017Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres de la Junta Directiva dels Xiquets de Tarragona, presidida per Xavier Sabat, han decidit renunciar als seus càrrecs. Així ho va anunciar aquest dilluns a la tarda l'actual directiva a tots els membres de la colla després de les sessions de #Enparlem. Consideren que és el moment de fer un pas al costat perquè la colla vol emprendre un nou rumb amb canvis i nous aires. Tot i això continuaran treballant fins que hi hagi nous membres al capdavant i intentaran ajudar en tot allò que puguin a les persones que entrin.

El projecte #Enparlem ha consistit de diverses sessions de debat i reflexió interna que s'han dut a terme aquest hivern al local del carrer Santa Anna, impulsades des de la junta directiva. Les jornades han servit per constatar que la massa social matalassera aposta per repensar diversos aspectes del seu funcionament i estratègia, un canvi de rumb sempre amb fidelitat als orígens però també amb una mirada ambiciosa cap al futur.

Arran d'aquesta renúncia s'ha convocat una Assemblea General Extraordinària pel dia 1 d'abril per votar una nova Junta de Govern. Totes les persones que es vulguin presentar podran recollir signatures del 7 al 23 de març. El 28 de març es faran públiques les candidatures.

tracking