Diari Més

Castells

Els Xiquets de Tarragona obriran la Diada del Primer Diumenge de Festes

El dia de Santa Tecla els Castellers de Sant Pere i Sant Pau seran els primers en actuar

Els caps de colla amb l'ordre d'actuació de la Diada del Primer Diumenge de Festes de Santa Tecla

Els Xiquets de Tarragona obriran la Diada del Primer Diumenge de FestesLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Xiquets de Tarragonaseran els encarregats d'obrir la diada castellera d'aquest proper diumenge a la plaça de la Font, la diada del Primer Diumenge de Festes. Així ho ha determinat el sorteig que s'ha fet aquest divendres a la tarda a l'Antiga Audiència i que ha comptat amb la presència dels cap de colla de les quatre formacions que hi prendran part.

Així doncs, Xiquets de Tarragonaseran els primers en actuar, seguits pels Castellers de Vilafranca, la CollaVella de Vallsi la Colla Jove de Tarragona que seràl'encarregadade tancar les rondes.

La diada d'aquest diumenge, que començarà a les 12 del migdia, es preveu que sigui de gran nivell i encara més tenint en compte la rivalitat que existeix aquesta temporada entre les dues millors colles del panorama casteller, la Vella i Vilafranca, que un cop més arribaran a la cita amb ganes de portar els seus castells màxims.

També afronta la cita amb ganes d'estrena és la Colla Jove de Tarragona que té la idea d'intentar el 3de9 amb folre i pilar. Els Xiquets de Tarragona són els qui arriben més tocats anímicament i caldrà esperar fins al darrer moment si, finalment, decideixen afrontar el castell de gamma extra o prefereixen esperar a portar-lo al Concurs de Castells.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pauobriran la diada de Santa Tecla

El sorteig de l'Antiga Audiència també va servir per determinar l'ordre d'actuació de la diada de Santa Tecla, en què el dia 23 de setembre actuaran, a partir de la una del migdia les quatre colles tarragonines.

En aquest cas, el sorteig va determinar que seran els Castellers de Sant Pere i Sant Pauqui obrirà l'actuació, seguit per la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets del Serralloi els Xiquets de Tarragonaque tancaran les rondes.

Els caps de colla mostrant l'ordre d'actuació de la diada de Santa Tecla.

Els Xiquets de Tarragona obriran la Diada del Primer Diumenge de FestesLaia Díaz

tracking