Diari Més

Castells

Torredembarra acull diumenge la diada castellera de Santa Rosalia

Hi actuaran Nois de la Torre, Xiquets de Tarragona i Nens del Vendrell

Imatge d'arxiu de la diada del Quadre de Torredembarra del passat mes de juliol.

Torredembarra acull diumenge la diada castellera de Santa RosaliaLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Vila de Torredembarra acollirà aquest diumenge, a partir de la una del migdia, la tradicional diada castellera de la Festa Major de Santa Rosalia.

Com és habitual, s’hi donaran cita la colla local, els Nois de la Torre, acompanyats pels Nens del Vendrell i els Xiquets de Tarragona.

La colla tarragonina no arriba a la cita en un dels seus millors moments, però els matalassers, després d’un bon gruix d’assajos, tenen ganes de tornar a afrontar els castells de nou pisos que, d’altra banda, és gairebé quelcom inevitable tenint en compte que estan a poc més de dues setmanes de les grans diades de Santa Tecla.

Pel que fa a la colla de Torredemabarra, els Nois arriben a la seva festa major amb intenció de provar castells de la gamma alta de set, com el 3 i el 4de7 amb el pilar, unes estructures que aniran acompanyades pel 4de7, mentre que els Nens del Vendrell sembla que, després d’unes setmanes d’una mica de desconnexió, apostaran per fer la clàssica de vuit pisos.

També hi haurà castells dissabte a la tarda a la plaça Cuba al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, on la colla de la camisa verda actuarà acompanyada pels Xiquets de Vila-seca a la diada que s’organitza anualment amb motiu de les festes de la Unió. A banda, diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia les dues colles castelleres de Valls i les dues de Montblanc actuaran a la plaça Major de la vila ducal amb motiu de les Festes de la Serra.

tracking