Diari Més

Castells

La gamma extra inunda la diada de Sant Fèlix

Les quatre colles participants només han aixecat castells de gamma extra

La gamma extra inunda la diada de Sant Fèlix

La gamma extra inunda la diada de Sant FèlixMarc Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilafranca del Penedès ha vist com les quatre colles participants a la diada de Sant Fèlix han aixecat castells de gamma extra. Per una banda, els Castellers de la capital de l'Alt Penedès han aconseguit carregar, en un segon intent, un 4 de 10 amb folre i manilles. En el primer intent a segona ronda, la construcció no ha estat prou sòlida i ha cedit quan entraven els dosos. A la primera ronda han descarregat un 3 de 10 amb folre i manilles, i a la tercera un 3 de 9 amb folre, manilles i pilar.

LaColla Joves Xiquets de Valls han descarregat, en primera ronda, un 2 de 9 amb folre i manilles. En segona ronda han carregat un 4 de 9 sense folre, i en tercera ronda un 5 de 9 amb folre. LaColla Vella dels Xiquets de Valls, en primera ronda, ha igualat l'actuació dels Castellers de Vilafranca descarregant un 3 de 10 amb folre i manilles. En segona ronda i en un segon intent ha descarregat un 4 de 9 sense folre, i en tercera ronda han intentat un 4 de 10 amb folre i manilles, tot i que ha fet llenya. Després han optat per contruir un 4 de 9 amb pilar, folre i manilles.

Per últim, els Minyons de Terrassa en primera ronda han carregat un 3 de 10 amb folre i manilles, tot i que ha fet llenya després de fer l'aleta. En segona ronda han carregat un 5 de 9 amb folre, i en tercera un 2 de 9 amb folre i manilles.

La diada ha estat tancada amb un pilar de 7 amb folre dels Minyons de Terrassa; un pilar de 8 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca; la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha carregat un pilar de 8 amb folre i manilles tot i que després de fer l'aleta ha fet pinya, i la Joves de Valls ha fet un pilar de 5.

La crònica detallada de la Diada de Sant Fèlix es podrà llegir properament.

tracking