Diari Més

Castells

Set castells de nou a la diada Jan Julivert del Vendrell

La Jove de Tarragona completa la tripleta i els Nens del Vendrell estrenen el 3de9 folrat

3de9 folrat dels Nens del Vendrell a la diada Jan Julivert del Vendrell.

Set castells de nou a la diada Jan Julivert del VendrellNeus Baena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell ha viscut aquest dissabte a la tarda una d’aquelles diades castelleres amb majúscules. I és que els Nens del Vendrell han estat els encarregats d’organitzar la II Diada Jan Julivert amb un cartell esplèndid: Colla Jove de Tarragona, Castellers de Vilafranca i Colles Joves de Valls. Un cartell que, com era d’esperar, no ha decebut ja que totes les colles han portat castells de nou a la capital del Baix Penedès.

Els encarregats d’obrir plaça han estat els Nens que han començat descarregant un molt bon 5de8, el segon de la temporada, seguits pels verds que han portat el 4de9 folrat. Per la seva banda, la Colla Joves ha començat la seva actuació descarregant el 3de9 amb folre, mentre que la Jove de Tarragona ha tancat ronda completant també un 5de8.

A la segona ronda els Nens han portat a plaça el seu gran repte del dia que, tot i que no els hi ha acabat de sortir bé, ja que el 3de9 amb folre només l’han pogut carregar, cal recordar el mèrit que té un intent d’aquestes dimensions en aquest moment de la temporada quan, pràcticament s’acaba de començar. Al seu torn, els Castellers de Vilafranca han portat a plaça l’únic gamma extra de la jornada, un 2de9 amb folre i manilles que, tot i descarregar-lo, els ha fet suar de valent, ja que l’estructura s’ha anat girant molt i l’han hagut de defensar fins al darrer instant.

Per la seva banda, la Joves ha completat un bon 5de8, mentre que els liles han tancat la ronda amb un intent desmuntat de 3de9 folrat.

A la tercera ronda, els Nens han descartat intentar el 2de8 amb folre després de la caiguda, però han acabat descarregant un bon 4de8, seguint pel 3de9 amb folre dels vilafranquins i un 2de8 folrat dels vallencs, que aquest diumenge a Terrassa podria tornar a tenir un pis més.

La ronda l’ha tancat la Jove descarregant, aquest cop sí, el 3de9 amb folre i només deu minuts després, fent ús de la ronda de repetició, ha acabat de completar la tripleta fent el 4de9 folrat.

Finalment, a la ronda de pilars s’han pogut veure dos espadats de 7 amb folre de verds i Jove, mentre que elsNens del Vendrell han optat per fer el pilar de 6.

3de9 folrat de la Colla Joves de Valls a la diada Jan Julivert del Vendrell.

Set castells de nou a la diada Jan Julivert del VendrellNeus Baena

2de9 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca a la diada Jan Julivert del Vendrell.

Set castells de nou a la diada Jan Julivert del VendrellNeus Baena

3de9 folrat de la Colla Jove de Tarragona a la diada Jan Julivert del Vendrell.

Set castells de nou a la diada Jan Julivert del VendrellNeus Baena

tracking