Diari Més

Castells

El Concurs de Castells podria retransmetre's per Red Bull TV

Aquesta televisió per internet manté contactes amb l'organització de l'esdeveniment per adquirir els drets d'imatge internacionals

El Concurs de Castells farà rondes 'encavalcades' per evitar temps morts

El Concurs de Castells farà rondes 'encavalcades' per evitar temps mortsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Concurs de Castells podria retransmetre's per Red Bull TV. El canal que emet per streaming fa mesos que té contactes amb la Coordinadora de Colles de Catalunya per emetre l'esdeveniment. Així doncs, aquesta televisió per Internet podria adquirir els drets d'imatge internacionals, sense tenir-ne l'exclusiva, segons ha avançat el programa 3 Rondes de Catalunya Informació.

A banda de retransmetre programes d'esports de risc i aventura, el canal també emet esdeveniments de caràcter cultural. Dins d'aquest últim tipus s'inclouria la possible emissió del Concurs.

Si l'acord es materialitza, no comportarà ingressos extres ni pel Concurs ni per l'Ajuntament de Tarragona. I és que cap mitjà de comunicació paga per emetre l'esdeveniment casteller.

Ara bé, es podria acordar l'aportació i la compartició de tecnologia per enregistrar el Concurs. Concretament, sembla que Red Bull TV aportaria una 'spidercam', per prendre imatges aèries, i també gravaria les construccions dels castells en 'slow motion'.

L'organització del Concurs ha afirmat que, en cas que es confirmi la presència de Red Bull TV, aquesta no modificarà el funcionament ni la filosofia de l'esdeveniment.

tracking