Diari Més

Castells

Els Xiquets de Tarragona descarreguen la tripleta de vuit a Cornellà

Han actuat a la diada del XXVè aniversari dels Castellers de Cornellà juntament amb els Castellers de Sants

4de8 dels Xiquets de Tarragona descarregat a Cornellà

Els Xiquets de Tarragona descarreguen la tripleta de vuit a CornellàPaula Arbeloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Xiquets de Tarragona han descarregat aquesta tarda de dissabte la tripleta de vuit pisos a la diada del XXVè aniversari dels Castellers de Cornellà.

Els de la camisa ratllada han començat l’actuació amb el 3de8, seguit pel 2de8 folrat i acabant pel 4de8. Uns castells que, a menys d’una setmana de Sant Joan, els permeten agafar confiança i seguir rodant estructures que aviat han de pujar de nivell. De fet, tot i que el programa encara s’ha d’acabar de definir, la diada del proper divendres a la plaça de la Font, si no hi ha cap imprevist de darrera hora, sembla que hauria de servir per veure el primer assalt dels Xiquets als castells de nou pisos.

L’inici de la diada ha estat marcat, però, per la pluja. I és que a les sis de la tarda, moment just en què havia de començar la diada, queia un xàfec tan intens sobre Cornellà, que durant una estona s’ha plantejat que l’actuació se celebrés a l’interior de l’església on els castellers han aprofitat per resguardar-se. De fet, els Castellers de Cornellà hi han hagut de fer el seu primer castell, el 3de7, però el segon castell de la jornada, el 4de8a dels Castellers de Sants, ja s’ha pogut fer a l’exterior de la plaça.

A banda del 3de7, els amfitrions han descarregat també el 5de7 i el 4de7 a la quarta ronda, després d’haver fet dos intents desmuntats de 4de7a, mentre que els borinots han completat l’actuació amb el 2de8f, el 5de8 i el pilar de 6.

2de8f dels Xiquets de Tarragona descarregat a Cornellà

Els Xiquets de Tarragona descarreguen la tripleta de vuit a Cornellà@3rondes

2de8f descarregat pels Castellers de Sants a Cornellà

Els Xiquets de Tarragona descarreguen la tripleta de vuit a Cornellà@borinots

tracking