Diari Més

Castells

Últimes diades de les colles vallenques abans de Sant Joan

​La Colla Vella actuarà dissabte a l’Arboç, mentre que la Joves ho farà diumenge a Valls

Imatge d'arxiu de la Colla Joves de Valls.

Últimes diades de les colles vallenques abans de Sant JoanLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada cop falta menys perquè arribi Sant Joan, la cita més important del calendari casteller del mes de juny, però, mentrestant, aquest cap de setmana les dues colles vallenques afrontaran les seves darreres diades abans de començar els assajos especials i de veure’s les cares un cop més a la plaça del Blat per la seva festa major.

Així doncs, la Colla Vella de Valls actuarà el dissabte a les sis de la tarda al carrer Major de l’Arboç a la Diada dels Minyons de l’Arboç acompanyada per la colla local, els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Vilafranca, una jornada en què, tal com ja va anunciar el seu cap de colla, seguiran amb el rodatge dels castells de nou bàsics amb la idea d’afrontar estructures superiors per la festa major. Pel que fa als vilafranquins, aquests ja han anunciat la seva intenció de tornar a repetirla torre de nou que ja van descarregar per primera vegada aquesta temporadael passat cap de setmana a Sant Quintí de Mediona.

Per la seva banda, la Colla Joves de Valls actuarà diumenge a les dotze del migdia a la tradicional Diada del Pati de Valls, on els acompanyaran els Castellers de la Sagrada Família, els Encantats de Begues i els Nens del Vendrell. De moment, els de la camisa vermella no han afrontat encara cap castell de nou i caldrà veure si decideixen intentar-ne ja algun aquest diumenge o pel contrari esperar a la diada de Sant Joan.

Pel que fa a les colles de la ciutat de Tarragona, l’única que actuarà aquest cap de setmana serà la Colla Jove, que dissabte es traslladarà fins a Tortosa per participar a la Diada del Bateig dels Castellers de Tortosa, una jornada que es celebrarà a les cinc de la tarda a la plaça de l’Ajuntament.

tracking