Diari Més

Pleguezuelo no acaba de fer net

El central del Nàstic torna a patir molèsties en la mateixa zona on es va lesionar i causa baixa de cara al duel de Lorca

El central Julio Pleguezuelo, durant el Nàstic-Córdoba (0-2) de la segona volta del campionat de Lliga.

Pleguezuelo no acaba de fer netNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Pleguezuelo tampoc entrarà a la convocatòria d’aquest cap de setmana. El central del Gimnàstic de Tarragona ha recaigut de la seva lesió i torna a entrar a la infermeria, d’on hauria d’haver sortit aquesta mateixa setmana. La lesió del futbolista cedit fins a finals de temporada per l’Arsenal no és greu i, de fet, no acaba de fer net de la seva lesió a l’adductor llarg de la cama dreta. Tot i això, les previsions del club són positives, ja que el futbolista, si no torna a passar res que ho impedeixi, estarà disponible pel pròxim cap de setmana, el que el Nàstic rebrà a l’Osasuna al Nou Estadi.

L’últim partit en què el central del Nàstic es va vestir la samarreta grana va ser el corresponent a la 31a jornada de Lliga, en la derrota dels tarragonins contra el Córdoba (0-2). Des de llavors, s’ha perdut cinc enfrontaments per una lesió que va començar sent una lleu molèstia i que, amb el pas del temps, ha anat incrementant la seva magnitud.

A hores d’ara, Pleguezuelo és l’únic futbolista que apareix a l’informe mèdic. La resta de futbolistes, físicament, estan a punt per si Nano Rivas decideix convocar-los de cara al duel d’aquest diumenge a Lorca. Per tant, el tècnic grana, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, tindrà un total de 24 jugadors a la seva disposició. Per tant, n’haurà de descartar un total de sis per a la batalla murciana.

Pleguezuelo ha estat un fixe en les alineacions de Nano Rivas des de la seva arribada. El jugador va debutar en la 25a jornada lliguera, en l’empat sense gols a casa contra el Cádiz, i només ha vist interrompuda la seva progressió per l’esmentada lesió.

Ha disputat set partits i en sis d’ells ho ha fet tots els minuts. Només va ser substituït durant el Nàstic-Tenerife de la 29a jornada de Lliga quan faltaven sis minuts i perquè Nano necessitava més pólvora a l’atac. Va decidir sacrificar un defensa, i aquest va ser Pleguezuelo.

De cara al cap de setmana, els dos centrals que escollirà Nano per mesurar-se al Lorca seran, amb tota seguretat, Xavi Molina i César Arzo, els quals estan rendint a un bon nivell gràcies, en bona part, al treball defensiu d’un equip que s’ha fet fort al darrere.

tracking