Atletes del CA Tarragona campions i subcampions de Catalunya de relleus

Els alevins i els benjamins van quedar campions i subcampions al Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció

Els atletes guanyadors del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció a Tarragona

Atletes del CA Tarragona campions i subcampions de Catalunya de relleusCedida

El Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció, es va dur a terme aquest cap de setmana a Tarragona i els atletes sub12 del Club Atletisme Tarragona es van proclamar campions de Catalunya. Els corredors de la categoria sub10 van quedar subcampions de Catalunya.

L'equip masculí de 4 x 60 metres format per Lluc Subirós, Victor Jiménez, Joan Sinfreu i Guillem Ferran, van arribar a la final amb el millor temps, 34,66 segons. Fa dues setmanes ja es van classificar per a la final també amb el millor temps. L'equip de sub10 masculí de 4 x60 metres van quedar subcampions del campionat amb 37,57 segons. També van arribar a la final els equips femenins de 4 x 60 mestres i de 4 x 100 metres, que es van quedar a les portes del podi a tan sols 12 centèsimes de les terceres classificades, les atletes de 4 x 60 metres.