Diari Més

Gus Ledes executa a l'Albacete (0-1)

Un brillant llançament de falta en l’últim minut dóna els tres punts als roig-i-negres

Ledes celebrant un gol al Municipal

Gus Ledes executa a l'Albacete (0-1)Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus i Albacete buscaven els tres punts per seguir lluny del descens i quan semblava que el partit acabaria en empat, el Reus ha aconseguit marcar en l’únic xut a porteria de tot el partit. Per parts, el matx ha començat amb un Albacete dominant, exercint molt bona pressió i anul·lant per complet al Reus. Tot això els manxecs no aconseguien generar gaire perill. La primera ocasió, i única de la primera part, l’ha tingut Arroyo que des de l’interior de l’àrea ha disparat a porta però Badia ha aconseguit desviar el tir.

Poca cosa més queda per explicar d’aquesta primera meitat on els atacs no han lluït. El Reus no aconseguia sortir del seu camp i l’Albacete no aprofitava el domini per transformar-lo en gol. Poc abans d’arribar al descans, els del Baix Camp han tingut una bona oportunitat per avançar-se en el marcador però la defensa ha aconseguit allunyar el perill. Juan Domínguez ha assistit per Haro que dins l’àrea ha fintat a un defensor i ha disparat a porteria. El seu xut l’ha acabat refusant la defensa.

A la segona meitat el Reus ha intentat imposar-se amb la possessió però no aconseguia estar del tot còmode. Aquests segons 45 minuts han seguit el guió de la primera meitat fins al minut 80. A partir d’aquí, la grada del Carlos Belmonte ha començat a empènyer el seu equip que ha buscat insistentment la porteria rival. Els d’Enrique Martín abusaven de les centrades a l’àrea que la defensa roig-i-negre aconseguia refusar. Ja en els darrers minuts el Reus ha sortit al contraatac a través de Carbia a qui han tombat a la frontal de l’àrea. Chus Herrero només ha pogut fer falta per intentar aturar la internada a l’àrea del tarragoní. L’àrbitre ha assenyalat la falta i Gus Ledes s’ha disposat a executar-la. El portuguès ha picat a la perfecció el llançament, ben ajustat al pal esquerra de Tomeu Nadal que no ha pogut reaccionar per aturar la pilota.

Gus Ledes ha posat el punt i final al partit amb aquesta magnífica execució de falta que dóna els tres punts als del Baix Camp per sumar-ne 47, distanciar-se a vuit del descens i deixar pràcticament feta la permanència.

Fitxa tècnica

Albacete. Tomeu, Gafoor, Delgado, Chus Herrero, Bittolo, Arroyo, Erice, Dani Rodriguez, Susaeta (De la Hoz 56’), Acuña (Aridane 63’) i Zozulia.

Reus. Badia, Menéndez, Atienza, Tito, Miramón, Ledes, Juan Domínguez, Carbonell (Vítor 70’), Haro, Yoda i Máyor (Edgar 70’).

Gols. Gus Ledes (90’+3’)

Àrbitre. Álvaro Moreno Aragón (andalús) ha amonestat a per part de l’Albacete i a Tito (46’), Máyor (48’) per part del Reus.

Incidències. El Carlos Belmonte ha acollit 6.334 espectadors.

tracking