Diari Més

Vítor torna per dirigir el Reus

El portuguès tornarà a jugar amb els del Baix Camp després de complir el partit de suspensió

Vítor, amb el braçalet de capità contra l'Oviedo, protesta una acció amb l'àrbitre.

Vítor capitaneja el mig del campCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu obre la jornada de dissabte de Segona Divisió contra el Càdiz (16 hores) en un partit on els andalusos buscaran la victòria per seguir lluitant per l’ascens directe i els del Baix Camp per seguir lluny del descens. Els roig-i-negres han vist com la zona vermella s’ha anat apropant després de les derrotes contra Sporting i Valladolid però els del Baix Camp s’aferren a la bona dinàmica que tenen com a local. No perden des del 13 de gener.

El Reus està cinc punts per sobre del descens i si no aconsegueix un resultat positiu podria quedar-se a dos. Per a buscar els tres punts Garai recupera a Vítor Silva que, plenament recuperat de la seva lesió, podrà tornar a estar disponible després de complir el partit de sanció per l’expulsió en el matx contra el Valladolid. Juntament amb el portuguès, el tècnic roig-i-negre també recupera a Borja Fernández, recuperat de la seva lesió. Amb qui seguirà sense poder comptar és amb Querol, Migue i Vaz, tots tres lesionats.

Per la seva banda, el Càdiz arriba a Reus amb la intenció de seguir lluitant per l’ascens directe a Primera Divisió. En les darreres tres jornades ha empatat contra el Huesca, el Rayo i l’Almería. Per aquest partit els andalusos no podran comptar amb Abdullah, Perea i David Barral, tots tres lesionats, i els seus llocs els podrien ocupar Fausto Tienza, Eugeni i Carrillo, respectivament. Álvaro Cervera recupera a Salvi, lesionat en les darreres jornades, un jugador que aportarà velocitat i verticalitat per banda.

tracking