Diari Més

Djetei i Matilla, novetats a la convocatòria del Nàstic

Queden fora, per sorpresa, Javi Márquez i Pleguezuelo, que no viatgen a Alcorcón per molèsties

Mohammed Djetei és un dels centrals amb més potencial de tots els que hi ha a la Segona Divisió.

El central grana Djetei es trencaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grans sorpreses a la llista de Nano Rivas per a Alcorcón. El Nàstic ha marxat a primera hora de la tarda cap a territori madrileny, i ho ha fet amb dues grans novetats, com són les de Mohammed Djetei i Javier Matilla.

El central africà encara no havia entrat en cap llista d'aquesta temporada perquè estava lesionat, i Matilla, per decisió tècnica, havia deixat de comptar pràcticament des de l'arribada de Nano. Els dos entren en una llista de dinou futbolistes en la qual s'han quedat fora per molèsties físiques Javi Márquez i Julio Pleguezuelo.

Les baixes de Kakabadze i de Fali motiven que encara es noti més més l'absència d'un Pleguezuelo que es presumia imprescindible pel duel. Els dos van sentir molèsties divendres, i avui s'ha decidit que no viatgin.

La llista la componen els porters Bernabé i Perales; els defenses Javi Jiménez, Xavi Molina, Daisuke Suzuki, Abraham i Djetei; els centrecampistes Gaztañaga, Muñiz, Maikel Mesa, Matilla i Sergio Tejera; i els atacants Dumitru, Uche, Barreiro, Jean Luc, Álvaro Vázquez, Tete Morente i Omar Perdomo.

tracking