Diari Més

El Nàstic, a reconciliar-se amb si mateix al Nou Estadi

Els de Nano Rivas volen arrodonir el bon moment sumant de tres a casa amb un triomf contra el Zaragoza (20.30 hores)

Fali, contra el Cádiz al Nou Estadi.

El Nàstic, a reconciliar-se amb si mateix al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara, és el moment de la veritat. El Nàstic de Tarragona ha demostrat que sap jugar bé (com contra el Cádiz, fa dues setmanes) que continua guanyant fora de casa (una prova n'és el 0-1 a Albacete del passat diumenge), però ara ha d'arribar al següent nivell. I, aquest, no és un altre que el de sumar tres punts al Nou Estadi i reconciliar-se, d'una vegada per totes, amb una afició massa castigada aquesta temporada.

Aquest vespre, a les 20.30 hores, el Nàstic rebrà la visita d'un Real Zaragoza que també necessita fer un pas, en forma de tres punts, per acostar-se a la zona alta. Al Nàstic, de moment, no li preocupa en escreix la classificació, però l'equip de Nano Rivas és conscient que un triomf li faria fer un gran salt a la taula, almenys de forma qualitativa.

Si el Nàstic guanyés, la zona de descens podria quedar força allunyada, sempre depenent dels resultats de tercers. Però ara, només toca mirar-se al mirall i veure fins a on pot arribar un equip que s'ha reforçat a consciència aquest mercat d'hivern i que no vol tenir límits.

Per sumar aquests tres punts davant de l'actual equip de l'excentral del Nàstic Bruno Perone, Nano Rivas no podrà comptar ni amb el sancionat Maikel Mesa ni amb els lesionats Dumitru Cardoso, Djetei i Abrahám, tot i que aquest darrer només té lleus molèsties.

El que sí que jugarà, amb tota seguretat, és Stole Dimitrievski, que serà el guardià sota els pals. Els laterals seran per a Kakabadze (dreta) i Javi Jiménez (esquerra), i els tres centrals que la setmana passada van ser titulars contra l'Albacete es jugaran dos llocs. En principi, Xavi Molina i Pleguezuelo podrien ser els escollits, encara que Arzo va realitzar un gran partit al Belmonte i també es mereix ser a l'onze.

El que no fallarà és Fali, que actuarà de centrecampista defensiu. Al seu davant, Javi Márquez i, segurament, Tejera, que ocuparà la posició del sancionat Mesa. A dalt, Barreiro, ja recuperat, formarà amb Álvaro Vázquez i un tercer davanter, que sortirà entre Tete i Dongou.

tracking