Diari Més

CF Reus, CD Floresta i Santes Creus, classificats per a la Fase Final de la Copa Atlas

Els dos equips reusencs van vèncer en la fase prèvia disputada dissabte i el de la ciutat de Tarragona hi va en qualitat d'organitzador

L'equip aleví del Santes Creus celebra la seva classificació per a la Fase Final del torneig.

CF Reus, CD Floresta i Santes Creus, classificats per a la Fase Final de la Copa AtlasDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips alevins del CF Reus i del Santes Creus van aconseguir classificar-se per a la Fase Final de la Copa Atlas Energia, en imposar-se en la fase prèvia de la demarcació de Tarragona disputada aquest dissabte a les instal·lacions del CD La Floresta. Precisament, el conjunt de la Floresta també hi prendrà part, en ser un dels organitzadors.

Fins a 32 equips de la província, dividits en vuit grups, van participar en el torneig, una de les competicions referències del futbol base.

Els dos equips de Reus van imposar-se en la fase de grups, classificant-se per a les quatre semifinals que es van disputar, per tal de donar pas a dues finals, una al matí i l’altra a la tarda. El Santes Creus es va procalamar vencedor al matí, mentre que el CF Reus ho va fer a la tarda.

Tots dos clubs estaran presents a la Fase Final de la Copa Atlas, que es disputarà el proper 16 de juny a Lleida, on hi prendran part equips alevins d’arreu de Catalunya.

tracking