Diari Més

López Garai: «El partit contra el Lorca no és una final»

Els roig-i-negres rebran aquest diumenge, a les 18 hores, els de Lorca

Aritz López Garai creu que és un bon moment per tornar a guanyar fora de casa després de tres mesos sense fer-ho.

López Garai: «L'Albacete té les coses molt clares»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Reus Deportiu, Aritz López Garai, creu que el partit contra el Lorca FC «no és una final» malgrat la delicada situació del seu equip en la classificació de la Lliga1/2/3.

L'equip català rebrà aquest diumenge a les 18.00 hores els llorquins, que arribaran al duel com a cuer de la categoria. Els reusencs, a un punt de les places de descens, consideren el partit un «enfrontament molt important», però «no és una final», segons paraules del tècnic del conjunt català.

López Garai ha opinat que el Lorca «viu una pilota de partit en cada setmana que juga», fent referència a quan un jugador de tennis està contra les cordes.

Els llorquins, segons l'entrenador del Reus, «estan vivint una situació complicada», encara que aquesta circumstància «no treu que sigui un rival que ens pugui complicar les coses».

Pel que fa al seu propi equip, l'entrenador del Reus ha assegurat davant dels mitjans de comunicació que els ha transmès «tranquil·litat» i els ha dit que no han de fer front al duel «ni amb ansietat ni amb nerviosisme».

A més, després de moltes jornades, el tècnic podrà comptar amb gairebé la totalitat de la seva plantilla. Querol i Miramón, que feia mesos que estaven lesionats, tornen a estar disponibles, i l'únic integrant a la infermeria és Ricardo Vaz, lesionat dels lligaments del seu genoll.

tracking