Diari Més

El Reus Deportiu queda emparellat amb el Lleida a la Copa del Rei d'hoquei patins

Debutarà el 23 de febrer a les 21 hores

Bancells, Torra i Casanovas celebren un dels gols reusencs.

El Reus Deportiu venç el Lleida gràcies a tres minuts d'inspiracióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu ja té rival pels quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins. El conjunt que mesurarà forces amb els de la capital del Baix Camp a una de les competicions més atractives d’aquest esport serà el ICG Software Lleida. El partit es disputarà el divendres 23 de febrer a partir de les nou de la nit i serà l’últim de tots els previstos en els quarts de final de l’esmentada competició. El mateix divendres, es jugarà el FC Barcelona Lassa-Girona, a tres quarts de set de la tarda. La competició arrencarà el dijous, amb l’HC Liceo-CH Lloret Vila Esportiva, a partir de tres quarts de set de la tarda.

En aquesta eliminatòria s’enfrontaran l’actual segon classificat de l’OK Lliga i el tretzè, però que participa en l’esmentada competició perquè n’és l’organitzador Dissabte es disputaran les semifinals i, diumenge, està prevista la gran final, a la qual hi vol arribar un Reus Deportiu que actualment opta a tots els títols i que vol guanyar la Copa del Rei en ser una de les proves més espectaculars d’aquesta modalitat esportiva.

Els de la capital del Baix Camp són actualment tercers a la taula classificatòria de l’OK Lliga, mentre que el seu rival, el Lleida, és setè. La seva diferència és de disset punts, però en competicions com la Copa aquestes circumstàncies deixen de tenir importància, ja que tothom parteix amb les mateixes possibilitats.

tracking