Diari Més

Les aficions destaquen en la segona jornada de LaLiga Genuine

Els equips han disputat els seus partits al Complex Esportiu Salou

Abraham Minero amb dos jugadors del Nàstic Genuine

Les aficions destaquen en la segona jornada de LaLiga GenuineGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Complex Esportiu Futbol Salou ha acollit una doble jornada de futbolGenuineen sessions de matí i tarda on els protagonistes, a banda dels futbolistes, han estat les aficions. A banda de la important presència d'aficionats del Nàstic han destacat les aficions de l'AthleticClub, la RealSociedado el CA Osasuna.

En l'àmbit purament esportiu, els tarragonins han disputat dos partits. En el primer han sortit derrotats per tres gols a zero contra l'Osasuna i en el segon encontre han aconseguitvènceralDeportivode la Corunya per un gol a zero. Durant tot el dia, els jugadors del NàsticGenuinehan estat acompanyats pel president del club, Josep Maria Andreu, a més, també s'hi ha deixat veure alguns jugadors com Abraham i Barreiro.

La competició es tanca aquest diumenge al matí amb els últims partits que es jugaran des de les 10 a les 12 hores i posteriorment es farà l'entrega de medalles. El Nàstic jugarà contra el CórdobaCFa partir de les 11 hores.

A la tarda, en la prèvia del derbi entre Nàstic iCFReusDeportiuels jugadorsGenuinedels dos clubs seran també protagonistes a la gespa del Nou Estadi.

tracking