El Reus Deportiu venç el Lleida gràcies a tres minuts d'inspiració

Els roig-i-negres remunten, a casa, i retallen distàncies amb els dos primers classificats

Bancells, Torra i Casanovas celebren un dels gols reusencs.

El Reus Deportiu venç el Lleida gràcies a tres minuts d'inspiracióOlívia Molet

La jornada es plantejava complicada per al Reus Deportiu, i ha acabat d’una manera gairebé perfecta. Victòria, a casa, que els permet assegurar encara més la seva presència a la lliga europea del curs vinent, i que els apropa als dos primers classificats, Liceo i Barça, després de les ensopegades d’aquests. Els gallecs, que van perdre, es situen sis punts per sobre dels roig-i-negres mentre que els barcelonins, que van empatar, són ara a cinc punts de distància.

El partit al Palau d’Esports es presentava dur. El Lleida, que hi arribava com a cinquè classificat, iniciava el matx amb molt bon peu. No s’havien disputat ni cinc minuts quan els visitants ja manaven al marcador, i pocs minuts després, deixaven escapar l’oportunitat d’obrir més distància. Els reusencs intentaven no perdre el fil del matx i imposar el seu domini, però no podien evitar marxar al descans amb desavantatge al marcador. Marín i Salvat, abans de la mitja part, no aconseguien trobar el premi del gol.

El Reus Deportiu va sortir dels vestidors disposats a no deixar que el Lleida es fes amb el domini gràcies a l’avantatge mínim. En tres minuts d’inspiració, els de Jordi Garcia van aconseguir capgirar i tancar el partit. Prmer va ser Álex Rodríguez, al 27’, qui aconseguia l’empat. Un minut després Casanovas posava el Palau dempeus amb el 2-1. La bogeria total arribava amb el gol de Romà Bancells, que anotava el 3-1 definitiu en el minut 29’.

Amb la remuntada el Reus es va mostrar molt més tranquil i superior davant un Lleida que no va poder refer-se de les dianes locals. Tot i això, els lleidetans van poder retallar distàncies aprofitant una falta directa. Ballart, però, va aconseguir aturar i frustrar les possibilitats del Lleida.

Marín va poder anotar el quart gol reusenc, també mitjançant una falta directa. El capità, però, no va trobar el premi i Tomàs va negar-li el gol.

Fitxa tècnica

Reus. Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín. També va jugar Rodríguez.

Lleida. Tomàs, Gimenez, Tomàs, Creus i Candanedo. També van jugar Bruno i Roberto.

Gols. 0-1, Creus (4’). 1-1, Rodríguez (27’), 2-1, Casanovas (28’). 3-1, Bancells (29’).

Àrbitres. Iván González i Ángel Tavera. Van mostrar targeta blava al visitant Giménez (46’).

Incidències. Partit corresponent a la 15ª jornada de l’OK Lliga.