Diari Més

Esports

El Benfica deixa al Reus Deportiu sense la Copa Intercontinental

L’exroig-i-negre Jordi Adroher, amb un pòquer de gols, va ser determinant en la victòria dels portuguesos

Els jugadors del Benfica celebren a Reus la consecució de la Copa Intercontinental.

El Benfica deixa al Reus Deportiu sense la Copa IntercontinentalFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu es va haver de conformar amb el subcampionat de la Copa Intercontinental. L’equip de Jordi Garcia no va ser capaç d’aixecar el títol davant de la seva pròpia afició, en un cap de setmana que havia de ser màgic i que no ho va ser, pels pèls.

La ciutat es va bolcar completament amb el seu equip i va animar al Reus Deportiu tant en el duel de semifinals com en la gran final, disputada dissabte a la tarda, però el Benfica va acabar-ne sent el vencedor gràcies a un ajustat 5-3.

Sense cap mena de dubte, el gran protagonista del partit va ser Jordi Adroher, exdavanter roig-i-negre que, en aquesta ocasió, va prestar el millor dels serveis a un Benfica al qual li va regalar quatre dels cinc gols anotats. Amb un monstre com aquest al davant sempre és complicat buscar la forma de guanyar.

Només hi va haver un gol en tota la primera meitat, l’anotat per Albert Casanovas als divuit minuts de joc. Era una bona forma de deixar clar que el Reus Deportiu també volia el títol, i més encara disputant-lo a casa. Però en el segon acte va començar el particular festival Adroher. En el 29’ va igualar el partit de falta directa i, tot i la rèplica de Casanovas (1-2) en el 33’, el jugador del Benfica va continuar a la seva. Empat en el 34’ i el 3-2 dos minuts després. Ell sol havia remuntat un partit al qual Raúl Marín, en el 38’, va voler posar emoció amb una nova igualada, però el qual es va decidir amb un gol de Walter Navas en el 48’ i amb el pòquer d’Adroher a un minut del final.

La Copa del Rei, a Lloret.

Per altra banda, la Real Federación Española de Patinaje va anunciar aquest divendres que Lloret de Mar serà la seu de la disputa de la Copa del Rei d’aquesta temporada.

El torneig es disputarà del 22 al 25 de febrer i hi participaran el CH Lloret Vila Esportiva, com a equip amfitrió de la competició, més els set primers classificats de l’OK Lliga en el moment de finalitzar la primera volta.

tracking