Diari Més

Esports

Reus i Granada es reparteixen els punts (0-0)

Partit molt igualat entre els catalans i els andalusos que ha acabat amb el marcador inicial.

Juan Domínguez intentant recuperar una pilota

Reus i Granada es reparteixen els punts (0-0)La Liga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus encarava el partit d'avui amb l'esperança d'obtenir un bon resultat que fes oblidar el darrer partit contra el Tenerife i prolongués la bona ratxa com a local. Davant, el Granada, que buscava els tres punts per seguir en la lluita per l'ascens a Primera Divisió. El partit ha començat molt igualat on cap dels dos conjunts era capaç de posicionar-se com a dominador de l'encontre. Amb el pas del temps, semblava que el Granada s'anava fent amb el domini de l'esfèric però el Reus estava ben posicionat i còmode sobre el terreny de joc. Tot i aquesta superioritat en la possessió del Granada, cap dels dos conjunts aconseguia disparar a porta amb claredat. El primeraintentar-ho ha estat el Granada però el xut l'ha aturat sense problemes Badia. La resposta del Reus no s'ha fet esperar iLedesha buscat sorprendre aJaviVaras. El portuguès ha intentat batre al porter visitant amb un gol olímpic però el porterha blocat l'esfèric. El Reus ha disposat d'una segona ocasió per avançar-se en el marcador. Una errada de Ramos en la sortida de pilota, ha deixat aLekicla possibilitat de batre aJaviVarasperò el seu xut ha sortit desviat. La millor ocasió dels locals en aquesta primera meitat l'ha tingut DavidHaroperò la jugada ha quedat invalidada. Una gran passada deLekicha deixat aHarosol contra el porter però el col·legiat ha assenyalat posició antireglamentària. Qui també ha estat una bona ocasió per avançar-se en el marcador abans de finalitzar els primers 45 minuts ha estat el Granada a través d'AdriánRamos. El davanter colombià no ha rematat bé una centrada bona d'Espinosa que l'ha deixat davant d'Edgar Badia. El remat amb el cap ha sortit per sobre del travesser. Amb aquesta igualtaten ocasions, el partit ha arribat a la mitja part.

Una segona meitat més animada

Tots dos equips ha començat més engrescats la segona partquant aocasions. El primeraarribar a l'àrea contrària ha estat el Granada quanJoseluno ha arribat a rematar per poc una bona centrada des de la banda dreta que s'ha passejat per davant la porteria del Reus. Després d'aquesta ocasió dels andalusos el Reus ha tingut dues de consecutives. El primeraintentar-ho ha estatJuanDomínguez, que avui ha jugat de titular en decadència deTito, però el seu xut l'ha desviat un defensor a córner. Precisament, des del servei de cantonada ha arribat la segona ocasió reusenca.Olmoha pentinat la centrada cap al segon pal on Campins ha pogut engaltar la pilota però el xut ha sortit fregant el pal dret de la porteria deJaviVaras. De la mateixa manera que a la primera part, el Granada ha tingut la possessió de la pilota però això no ha molestat gens al Reus que estava molt ben posicionat sobre el terreny de joc i anul·lava qualsevol intent d'atac visitant.

Primers moviments a les banquetes

Amb aquest empat,tantOltra comGaraihan buscat reaccions des de les banquetes. Els primersaentrar al camp han estatManajiPuertasper part del Granada, i Hernández iCámaraper part del Reus. Els canvis que més perill han portat han estatPuertasi Edgar Hernández. El primer, l'extrem del Granada, ha estat a punt d'avançar el seu equip al marcador.Puertasha controlat una pilota dins l'àrea rival però la defensa roig-i-negre ha reaccionat a temps i ha aconseguit anul·lar l'atac. Per part del Reus, Edgar Hernández ha intentat marcar fins a l'últim instant de partit. De fet, als últims segons de partit, ha aprofitat una jugada rocambolesca dins l'àrea rival per disparar a porta però el seu xut s'ha perdut per la línia de fons. Amb aquest empat el Reus es mantéonzèamb 25 punts a l'espera de la resta de la jornada. Per la seva part, el Granadasesitua momentàniament en la cinquena posició amb 31 punts. Elpròxim partitdel Reus serà dimecres a les 21 hores contra el Córdoba alNuevoArcángel.

Fitxa técnica

Reus. Edgar Badia; Miguel, Olmo, Atienza, Campins; Juan Domínguez, Ledes, Carbonell; Haro (Borja Fernández 84’), Vítor (Cámara 76’) i Lekic (Edgar Hernández 69’).

Granada. Javi Varas, Álex Martínez, Germán, Chico, Víctor Díaz; Montoro, Pierre Kunde; Espinosa (Manaj 64’); Pedro (Martín 90'), Joselu i Ramos (Puertas 73’).

Gols. 0-0

Àrbitre. Isidro Díaz de Mera Escuderos (col·legi castellano-manxec). Va amonestar al local Ledes (64’) i als visitants Adrián Ramos (27’), Kunde (56’) i Manaj (66’), Joselu (92’).

Incidències. L’Estadi Municipal de Reus va acollir 1.991 espectadors.

tracking