Diari Més

La Cultural Leonesa, d'equip revelació a protagonista d'una profunda crisi

El rival del Nàstic de diumenge acumula tretze partits sense conèixer la victòria i ja ha caigut a la zona de descens

Rodri, jugador de la Cultural, durant un partit d'aquesta temporada.

La Cultural Leonesa, d'equip revelació a protagonista d'una profunda crisiCultural Leonesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visitarà aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, a la Cultural y Deportiva Leonesa, un equip recentment ascendit aquest estiu a la Segona Divisió A.

Si el partit s’hagués disputat fa tres mesos, segurament la Cultural hauria estat la principal favorita al triomf, ja que l’estat de forma dels lleonesos en començar la temporada era brillant. Ara bé, s’han desinflat tant que acumulen tretze jornades sense conèixer el triomf i, a més, han caigut a la temuda zona de descens, quan a principis de campanya semblava que s’havien de menjar el món.

Ara mateix, el pròxim rival del Nàstic és dinovè a la taula classificatòria. Va guanyar tres partits en les cinc primeres jornades del campionat lliguer i, des de llavors, només ha empatat o ha perdut. De fet, aquesta espiral de no guanyar en què ha entrat ha portat a la Cultural Leonesa a ser l’equip de Segona Divisió A que, amb divuit jornades disputades, més duels ha empatat, amb un total de deu, els mateixos que el Sevilla Atlético, penúltim. Això significa que els de León empaten la majoria de partits que juguen.

A més, el Nàstic es pot aprofitar del fet que la Cultural és el tercer equip que més gols ha encaixat des que va començar la temporada. 29 gols, només superats pels 35 del «fanalet vermell» Córdoba i els 30 del Valladolid, dotzè a la taula.

tracking