Diari Més

El Nàstic presentarà dimarts la 3a equipació, sorgida d'un concurs entre els aficionats

Durant l'acte, que es farà al Teatret del Serrallo, també es presentarà 'El petit conte del Nàstic'

L'onze que va presentar Rodri aquest dissabte.

Els aficionats del Nàstic fitxarien entre 2 i 5 jugadors en el mercat d'hivernNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic presentarà dimarts vinent la 3a samarreta oficial de joc del primer equip. El Teatret del Serrallo ha estat el lloc escollit per donar-la a conèixer públicament. La samarreta ha estat dissenyada a partir de la idea d’un dels participants en el concurs impulsat pel Nàstic i que va rebre gairebé 150 propostes. La nova indumentària de joc, incorpora motius tarragonins.

D’altra banda, a l’inici de l’acte també es presentarà 'El petit conte del Nàstic', un relat infantil que explica de manera quotidiana la història de l’entitat. Els textos són d’Enric Pujol i les il·lustracions de Marta Contreras. En el conte,. un avi i els seus néts visiten diferents zones de Tarragona on el Nàstic ha deixat empremta. En un joc de preguntes i respostes entre els protagonistes, es poden conèixer fàcilment alguns dels capítols més destacats de la història del club.

L'acte al Teatret del Serrallo a les 19 h, situat al Moll de Pescadors (antic Pòsit), estarà obert al públic, fins a esgotar l’aforament de l’espai, i comptarà amb la presència del president de l’entitat, Josep Maria Andreu, entre d’altres autoritats de la SAE i de la ciutat.

tracking