Diari Més

Sergio Tejera no arriba a León i també és dubte pel partit contra el Huesca

La lesió del centrecampista és més greu del previst i podria ser que el barceloní no jugués fins el 2018

Sergio Tejera, durant una acció del Nàstic-Oviedo d'aquesta temporada, davant de Mossa, exjugador del Nàstic.

Sergio Tejera podria acomiadar-se del 2017 per culpa d'un esquinç de genollCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Tejera no jugarà a León aquest diumenge. La lesió del centrecampista del Gimnàstic de Tarragona és més greu del que semblava inicialment, i la seva recuperació per jugar en partit oficial s’endarrerirà, com a mínim, pel duel que tancarà l’any el 23 de desembre contra el Huesca al Nou Estadi. Per tant, el cervell del Nàstic no jugarà contra la Cultural Leonesa aquest diumenge, en el duel que es disputarà a partir de les sis de la tarda.

Tejera pateix un esquinç en el lligament del genoll esquerre, el qual va motivar que ahir encara no entrenés amb la resta de jugadors de l’equip. El barceloní no acaba d’arrencar per culpa de les lesions, i aquesta molèstia el podria impedir, fins i tot, jugar contra el Huesca al Nou Estadi en el darrer partit de l’any. El cos tècnic confia que pugui ser un dels jugadors disponibles, però no té clar que pugui ser així, ja que si arriba al duel, ho farà molt just, gairebé sense temps.

El centrecampista no és l’únic que segueix a la infermeria, ja que els dos lesionats de llarga durada continuen sense poder entrar en convocatòria. Es tracta de Mohammed Djetei, que fins al febrer no se l’espera després del trencament del lligament encreuat anterior de la temporada passada, i d’Omar Perdomo, que segueix recuperant-se de la fractura del peroné esquerre. Aquest darrer, però, ja està corrent, encara que el seu retorn a les convocatòries no està previst fins, almenys, d’aquí a un mes o un mes i mig.

Tejera ha disputat enguany onze partits de Lliga dels divuit que s’han disputat fins ara. Els set que s’ha perdut han estat per lesió, ja que el migcampista, sempre que ha pogut, ha estat sobre la gespa.

Les opcions per les quals ara aposta l’entrenador quan Tejera no és al camp són completament diferents al que es podria pensar si es busqués un futbolista com el barceloní per rellevar-lo. Jon Gaztañaga i Wilfried Zahibo són els dos futbolistes que ha utilitzat Rodri quan Tejera no ha estat disponible. Són jugadors de tall ben diferent, però que ofereixen més prestacions defensives. Tampoc va funcionar malament el fet de situar en el centre del camp a Xavi Molina a la medul·lar. El de la Canonja va funcionar a la perfecció contra el Sevilla Atlético i va ser, segurament, el millor jugador del Nàstic sobre la gespa aquest passat diumenge.

Ara bé, el substitut natural de Sergio Tejera hauria de ser, per les seves característiques, Maikel Mesa. El canari va oferir tot un recital de recursos tècnics contra el filial del Sevilla i, a més, va demostrar que es pot confiar en ell a l’hora de posar-se l’equip a l’esquena.

Mesa

Mesa va sortir per banda esquerra, com l’acostuma a situar Rodri des de la seva arribada, però ell, amb vocació de centrecampista ofensiu, o de mitja punta, sempre va tirar cap al centre, sense tenir cap por a ser l’home destinat a realitzar l’última passada als davanters.

Sembla poc probable que Maikel Mesa sigui un dels dos escollits per actuar en el centre del camp aquest diumenge i, més encara, jugant fora. Ara bé, és una opció que podria començar a contemplar l’entrenador del Nàstic.

tracking