Diari Més

La lesió de Querol no pinta bé i avui se sotmetarà a una ressonància

El davanter va anar amb tot a l’àrea en una acció dissabte, però va topar amb Tomeu Nadal i es va lesionar

David Querol, durant una acció del CF Reus-Albacete d'aquest dissabte, duel en el qual va caure lesionat.

La lesió de Querol no pinta bé i avui se sotmetarà a una ressonànciaCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Havia de ser la darrera acció del CF Reus-Albacete Balompié dissabte, però el que va succeir durant el minut 91 va motivar que l’àrbitre allargués el partit fins al minut 97. Acció ofensiva del conjunt reusenc, en la qual David Querol, com sempre, va anar amb tot. El punta del CF Reus xuta, el meta visitant Tomeu Nadal s’estira per aturar-la, però qui no es pot aturar, a causa de la inèrcia, és el mateix David Querol, que es queda mirant a la pilota en comptes de la posició del meta i acaba topant amb l’exporter del Nàstic i fa un gest terrible amb el genoll. El joc es va quedar aturat durant uns minuts, després es va reprendre el partit, i el resultat no va variar: 1-1, un punt més pels de la capital del Baix Camp.

El davanter del CF Reus va haver de ser substituït per Juan Cámara, en el que va ser el segon canvi dels locals. De fet, Aritz López Garai no va esgotar les tres substitucions i, segurament, si Querol no hagués caigut en el dic sec, només hauria fet un canvi, el de Lekic per Borja Fernández, en el minut 55.

El gest de dolor de Querol era evident i, per aquest motiu, Aritz López Garai no va dubtar ni un moment a realitzar el canvi. No pinta bé la lesió, però encara és aviat per determinar si és realment greu o la cosa pot quedar en un esquinç o algun altre mal menor.

Avui el jugador se sotmetrà a una ressonància magnètica, la qual determinarà l’abast real de la seva lesió de genoll. Des del club es mostren optimistes, encara que saben que no estan tenint sort amb les lesions aquesta temporada. Cal recordar les de Vitor Silva i Guzzo durant l’estiu o la més recent de Ricardo Vaz, que es perdrà tot el que resta de temporada en trencar-se els lligaments encreuats del seu genoll.

A més, la infermeria del CF Reus compta amb més «inquilins». A banda dels esmentats Guzzo i Vaz, Aritz López Garai va detallar aquest divendres, durant la roda de premsa prèvia al partit contra l’Albacete, que el porter Roberto Santamaría, el centrecampista Juan Domínguez i el punta Fran Carbia també estan en el dic sec, amb què, poc a poc, l’entrenador del conjunt de la capital del Baix Camp es va quedant sense efectius.

Independentment de si la lesió de Querol és molt greu o no, el davanter algun partit es perdrà. Sense Máyor, Vaz, Carbia i el mateix Querol, poques opcions tindrà López Garai per proposar un atac de garanties aquest pròxim dissabte, quan el seu equip visitarà La Romareda per enfrontar-se al Real Zaragoza de Natxo González, un vell conegut per a l’afició reusenca i que s’enfrontarà al seu exequip.

tracking